lauantai 1. joulukuuta 2012

Kaksi viimeistä viikkoa

Kahden viikon päästä perjantaina on kotiinlähdön aika. Hurjaa. Toisaalta kiva palata takaisin, mutta toisaalta tuntuu siltä, että pidempäänkin voisi viihtyä. Etenkin kun tietää, että nämä viimeiset päivät hujahtavat ohitse.

Minna lähti tänään takaisin Suomeen. Meillä oli huisin hauskat kaksi viikkoa ja ainakin tuettiin paikallisia yrityksiä harrastamalla paljon shoppailua. Kahteen viikkoon mahtui retket Jersey Garden Outlettiin sekä Philadelphiaan, Vapauden patsas, Kiitospäivä, Black Friday, eeppisiä naurukohtauksia ja paljon muuta mukavaa. Huomenna on Suomikirkon syyskauden päätapahtuma, kun yhteistyössä Suomikoulun kanssa pidetään joulumyyjäiset ja päivä huipentuu kauneimpiin joululauluihin. Valmisteluja tehtiin jo tänään, mutta huomenna on pitkä päivä edessä.

Huomisesta puheenollen, päivähän ei pääty joulutapahtumaan, vaan välittömästi sen jälkeen hyppään metroon ja ajelen JFK:n lentokentälle, jossa JetBluen kone odottaa ja lennättää minut vielä Las Vegasiin. Sunnuntaina on kauan odotettu Rock n Roll Half Marathon, jota varten tässä on nyt koko syksy käyty kiltisti lenkillä. Säät näyttävät hyviltä, ei hellettä eikä pakkasta vaan jotain siltä väliltä eli toisin sanoen täydellinen juoksukeli. Vähän jännittää tuo yötä myöten lentäminen ja miten sitä sitten kroppa heräilee kaiken valvomisen jälkeen, mutta juoksun startti on onneksi vasta iltapäivällä. Ennen sitä täytyy kuitenkin jo olla liikenteessä hakemassa juoksunumeroa ynnä muuta sälää. Ilmeisesti yli 40.000 juoksijaa on tapahtumassa mukana, joten aikamoinen härdelli odottaa.

Vegasissa on tarkoitus viipyä perjantainaamuun, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Ohion osavaltiota. Lento Cincinnatiin ja siitä Milfordiin ystävän luokse kyläilemään. Sunnuntai-iltana myöhään takaisin Nykiin ja viimeiset päivät häämöttävät. Voi haikeus.

Sain vielä kivan pienen iltapuhteen, kun rakas iPodini sai itsessään jonkinlaisen levyvaurion aikaan. Soitin pitäisi huomenaamulla pakata tietysti matkaani mukaan, joten korjaustalkoot meneillään. Vähän ketuttaa. Olisipa tässä muutakin tekemistä, esim. vaikka nukkuminen.

ps. Suomessa kuulemma vähän jo sateli lunta. Täällä ei. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti